homeΚαποδιστρίου 185, 18345 - Μοσχάτο    telephone+30 210 4820408    emailkalteq@kalteq.gr 

Diamonds of the Greek Economy 2021

Σε εκδήλωση που  πραγματοποιήθηκε στις 07/07/2021, η ΚΑΛΤΕΚ βραβεύθηκε και πάλι ως Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας για το 2021, τίτλος που με πίστη διακρινόμαστε από το 2018. Η βράβευση αυτή, αφορά μεγάλες και σημαντικές εταιρείες όλων των κλάδων δραστηριοτήτων και η διάκρισή μας αυτή, μας ξεχωρίζει και μας δίνει ώθηση να στοχεύσουμε ακόμη πιο ψηλά!

Το βραβείο μας παρέλαβε ο Κ. Καλαφατάς (δείτε απόσπασμα της βράβευσης στον παρακάτω σύνδεσμο).

https://www.youtube.com/watch?v=SDnaLV-q4Q8

Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2010-2020

Θεσμός στο ελληνικό επιχειρείν.

Ο Θεσμός αναδεικνύει τις πρωταγωνίστριες εταιρείες που ξεχώρισαν για τις οικονομικές επιδόσεις τους την δεκαετία από το 2010 έως το 2020.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 19/07/2021, η ΚΑΛΤΕΚ ΑΕ, έλαβε μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις, αυτή που τοποθετεί την εταιρεία μας, ανάμεσα στους ΧΡΥΣΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 2010 – 2021.

Ο Θεσμός είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και αφορά στην διάκριση εταιρειών όλων των κλάδων και ειδικοτήτων που κατάφεραν να έχουν ανάπτυξη και κερδοφορία κατά την τελευταία δεκαετία, η οποία αποτέλεσε τροχοπέδη λόγω της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας, σε πολλές δυστυχώς Ελληνικές Εταιρείες.

Η ΚΑΛΤΕΚ είναι μέσα στους ΧΡΥΣΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και η ευθύνη μας είναι πολύ μεγάλη, έτσι ώστε όχι μόνο να υποστηρίξουμε αυτόν τον σημαντικότατο τίτλο, αλλά και να αναπτυχθούμε και να διαπρέψουμε ακόμη περισσότερο!!

Το βραβείο της Εταιρείας μας, παρέλαβε ο κ. Καλαφατάς.

Παρακάτω σας αποστέλλω το link όλης της εκδήλωσης. Η βράβευση της εταιρείας μας είναι στο απόσπασμα 1:44:22. https://protagonists.gr/live-streaming/

Symposium Athens Marriott Hotel Chios

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου, η ομάδα της KALTEQ γιόρτασε τα γενέθλια της, θυμόταν την πορεία της μέχρι σήμερα και έβαλε μια ισχυρή πορεία προς ένα εκπληκτικό νέο μέλλον!

 symposium

13th Annual Congress of the Hellenic Spine Society & 43rd Symposium & Join Meeting

H εταιρεία μας ΚΑΛΤΕΚ ΑΕ συμμετείχε με πολύ επιτυχημένη παρουσία ως εκθέτης στο 13th Annual Congress of the Hellenic Spine Society & 43rd Symposium & Join Meeting with the Serbian Spine Society & Bulgarian Spine Association, που πραγματοποιήθηκε από 31 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2019 στα Ιωάννινα.

Όλη η ομάδα μας ευχαριστεί τους επισκέπτες της για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν στην παρουσία μας, καθώς και την διοργανώτρια για την άριστη διενέργεια αυτού του τόσο απαιτητικού Συνεδρίου.

 

KALTEQ & Healthcare Business Awards 2019

At an event held on Wednesday October 2nd for the Award Ceremony of the Healthcare Business Awards 2019, KALTEQ Group of Companies received a GOLDEN award in the category of "Social Awareness".

The consistency of the KALTEQ Group, the great distinctions, the Business Growth and its up growing course, signifies it as one of the most important Companies in the field of Healthcare.

KALTEQ Group award was received by Dr. Panagiotis Kalafatas, Managing Director.

 

“DIAMONDS OF THE Greek Economy 2019”

It is with great pleasure to inform you that our company KALTEQ MEDICAL SA, has been honored once again on July 10th with the Award : “DIAMONDS OF THE Greek Economy 2019” – The Most Admired Enterprises in Greece.

This award holds a great significance for our company, as it rewards our hard efforts and places us among the strongest and healthier companies in our Country. It is the persistence, hard work, consistency, company’s ethics and human values that makes KALTEQ’s a dynamic and reliable partner and of course our continuous focus to grow stronger and offer the best possible services in our field.

The assessment of this Award is based upon specific economic indicators and criteria, including: profitability, debt burden, liquidity, equity to foreign capital, etc.

At the same time, specific factors are taken into account, such as the capital invested by the companies, their human resources policy, as well as the corresponding Corporate and Social Responsibility issues.

With our look to the future, KALTEQ is aiming towards further achievements and Success.

33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροχειρουργικής 26-30/06/2019

33 hellenic grH εταιρεία μας ΚΑΛΤΕΚ ΑΕ συμμετείχε με πολύ επιτυχημένη παρουσία ως εκθέτης στο 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροχειρουργικής, που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από 26-30/06/2019.

Όλη η ομάδα μας ευχαριστεί τους επισκέπτες της για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν στην παρουσία μας, καθώς και την διοργανώτρια για την άριστη διενέργεια αυτού του τόσο απαιτητικού Συνεδρίου.

Crowne Plaza 21 & 22 Ιουνίου 2019

lagisΔιαδραστική Προσέγγιση Ασθενών με Νεοπλασία του Πεπτικού Συστήματος: Διαγνωστικά και Θεραπευτικά Διλήμματα Crowne Plaza 21 & 22 Ιουνίου 2019.

Η εταιρεία KALTEQ MEDICAL, είχε δυναμική παρουσία στην ανωτέρω διοργάνωση της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού.

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας 17-19 Μαϊου 2019 - ΙΒΕΕΑ

sinedrioΗ εταιρεία KALTEQ συμμετείχε με επιτυχία ως εκθέτης στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας που διεξάγει από 17-19 Μαΐου 2019 στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Στο περίπτερο της εταιρείας μας, παρουσιάσαμε συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που είναι απαραίτητα εργαλεία στην διενέργεια επιτυχημένων επεμβάσεων.

Ευχαριστούμε πολύ τους επισκέπτες μας και συγχαίρουμε την άριστη διοργάνωση αυτής της Εκδήλωσης.

Πιστοποίηση από τον οργανισμό TRACE & απονομή τίτλου “Diamonds of the Greek Economy 2018

diamondsΗ KALTEQ MEDICAL A.E., μία Εταιρεία με περισσότερα από 14 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της Υγείας, με συνέπεια και διαρκή ανάπτυξη στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και νέας τεχνολογίας, με σεβασμό στον Ιατρικό χώρο, κοινωνική προσφορά και ευαισθησία στις ανάγκες του ασθενή, έχει την χαρά να σας ανακοινώσει δυο πολύ σημαντικές διακρίσεις που έλαβε και την κατατάσσουν μέσα στις πιο δυναμικές Εταιρείες του Ιατροτεχνολογικού κλάδου στην Ελλάδα και όχι, μόνο.

Πιστοποίηση και Διάκριση

photoΗ KALTEQ MEDICAL A.E. πέρασε επιτυχώς μια ολοκληρωμένη διαδικασία δέουσας επιμέλειας, την οποία διαχειρίζεται η TRACE, η κορυφαία οργάνωση καθορισμού προτύπων λειτουργίας, στον κόσμο. Η πιστοποίηση από τον οργανισμό TRACE σημαίνει ότι η KALTEQ MEDICAL A.E. έχει ολοκληρώσει τις διεθνώς αποδεκτές διαδικασίες δέουσας επιμέλειας με απόλυτα διαυγή τρόπο, καθ’ όλη την διάρκεια της εξέτασης.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της πιστοποίησης TRACE αποδεικνύει τη δέσμευση της Εταιρείας μας για εμπορική διαφάνεια, επιτρέποντάς μας ως πιστοποιημένη Εταιρεία να συνεργαζόμαστε ως πολύτιμος επιχειρηματικός συνεργάτης με Πολυεθνικές Εταιρείες.

Επιπλέον η πιστοποίηση TRACE βεβαιώνει ότι η επιχείρηση μας είναι υγιής, βιώσιμη και σε ανάπτυξη, πέραν από τις πιστοληπτικές δυνατότητες του γενικού πλαισίου της Ελληνικής Αγοράς.

Συνεχίζοντας τις επιτυχίες της, βασιζόμενη στην δυναμική της Ομάδα και στις συνεργασίες της με σημαντικούς Ευρωπαϊκούς & Αμερικανικούς κατασκευαστικούς Οίκους, η KALTEQ MEDICAL A.E., γνωστοποιεί ότι στις 3 Ιουλίου 2018, της απονεμήθηκε ο τίτλος “Diamonds of the Greek Economy 2018”, κατά την τελετή των βραβείων που διοργάνωσε η New Times Publishing υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία".

Στόχος της εκδήλωσης αυτής ήταν να αναδειχθούν οι δυναμικότερες & υγιέστερες Ελληνικές επιχειρήσεις.

Η αξιολόγησή των Εταιρειών αυτών, έγινε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων μεταξύ των οποίων είναι και οι: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ.

Την διάκριση παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Δρ. Παναγιώτης Καλαφατάς.

logo trace

 

Kalteq Medical - TRACE certification ID: TC4182-7207

Χορηγία στην Ανακαίνιση της Β2’ Κλινικής Μαστού του Νοσοκομείου "Άγιος Σάββας"

efcharistirioΗ KALTEQ MEDICAL A.E., μία Εταιρεία με περισσότερα από 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της Υγείας, με συνέπεια και διαρκή ανάπτυξη στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και νέας τεχνολογίας, με σεβασμό στον Ιατρικό χώρο, Κοινωνική Προσφορά και ευαισθησία στις ανάγκες του ασθενή, στα πλαίσια της εκδήλωσης κοπής πίτας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» στις 06/02/2019, τιμήθηκε από τον Πρόεδρο του κ. Γ. Δενδραμή, για την Χορηγία της στην Ανακαίνιση της Β2’ Κλινικής Μαστού του Νοσοκομείου. Την διάκριση παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Δρ. Παναγιώτης Καλαφατάς.

Η χορηγία αυτή της KALTEQ MEDICAL A.E. δεν ήταν μόνο πρόθεση, αλλά και υποχρέωσή της, για προσφορά βοήθειας στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά το Διοικητικό και Επιστημονικό Προσωπικό του Νοσοκομείου, για την όσο το δυνατό πιο ανθρώπινη παροχή υπηρεσιών στους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη, αλλά και την νοσηλεία των ασθενών του σε ένα σύγχρονο και ανθρώπινο περιβάλλον.

Η KALTEQ MEDICAL A.E. προσβλέποντας στο μέλλον συνεχίζει δυναμικά το Έργο της και υπηρετεί πιστά τις ανάγκες του πλέον ευαίσθητου χώρου της Υγείας,

Ποιοι είμαστε

περισσότερα »

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook      twitter      in logo